aanbevolen ...

Lees hier een aantal artikelen uit ons laatste nummer.

NUMMER 11 / 2022

René Brienen

GEK OP VALDERRAMA

Valderrama Rene Brienen

Michelinchef René Brienen wil niet alleen vertellen waarom hij al jaren graag werkt met de olijfolie van Valderamma. Hij wil het ons ook laten zien, laten proeven én laten beleven. Een zeer plezierige middag derhalve bij restaurant Brienen aan de Maas.

Creatief

met Port(wijn)

Port

Een bijzondere wijnvariant die Port(wijn). En zeer veelzijdig bovendien want je kunt er van alles mee. Zeker met het oog op de naderende feestdagen een leuke bijkomstigheid.

Kerstcircus

INTERNATIONALE TOPACTS

Kerstcircus

U bent als hooggeëerd publiek meer dan welkom bij Kerstcircus Etten-Leur. We spraken Kevin van Geet, jongste circusdirecteur van Europa, over de voorstelling waar humor en hoogstaande internationale topacts een belangrijke plaats innemen.

Jouw verhaal ook op onze website?

Neem dan contact met ons op!

+31 76 888 1417

info@hapentap.nl

© BURO70 / Hap&Tap Magazine