aanbevolen ...

Lees hier een aantal artikelen uit ons laatste nummer.

NUMMER 05 / 2022

Spetters

DE STER VAN BRESKENS

Spetters

De talentvolle chef Laurent Smallegange kookt op hoog niveau in het met een Michelinster bekroonde restaurant Spetters. Lokale smaken voeren de boventoon in Breskens en die weet hij op gezette tijden extra kracht te geven met de olijfolie van Valderrama. Wij gingen even proeven.

ANTWERPEN

3 fijne adresjes

Antwerpen

In Antwerpen kun je op heel veel plekken terecht voor een uitstekende hap eten. Daar staan onze bourgondische zuiderburen al sinds mensenheugenis om bekend. Wij zochten - en vonden - drie bijzondere adresjes die je eigenlijk niet mag missen.

Hormax

NU OOK IN BERGEN OP ZOOM

Hormax

De makelaars van Hormax zien veel potentie in de horeca van Bergen op Zoom en omstreken. Met de aanstelling van Frank Roks als leider van het nieuwe kantoor in die stad, kunnen ondernemers in Zeeland en West-Brabant nog beter bij hun terecht. 

Jouw verhaal ook op onze website?

Neem dan contact met ons op!

+31 76 888 1417

info@hapentap.nl

© BURO70 / Hap&Tap Magazine