© BURO70 / Hap&Tap Magazine


AANBEVOLEN

Drie bijzondere verhalen deze maand...

Hap&Tap Magazine
Winter op z'n best
Genoeg te beleven vóór kerst

De 'donkere dagen voor kerst' zijn eigenlijk alles behalve donker. En al helemaal niet saai. Miljoenen kerstlampjes en andere versieringen brengen sfeer in huizen én horecazaken. In dit artikel tips om de dagen voor kerst, zowel binnen als buiten, nóg gezelliger te maken. We trekken er op uit!

Hap&Tap Magazine
Utrechtse Horeca Groep
Bekende gezichten met een plan

Perry Overeem, Frank Rijkaard, Marco van Basten, Edwin Oosterlaar en Barry Atsma: de mannen van Utrechtse Horeca Groep. Ze timmeren aan de weg met inmiddels meerdere horecazaken en een indoor sportcentrum. "We willen een favoriete plek creëren voor zowel de gast als de medewerkers."

Hap&Tap Magazine
Tijd voor kastanjes
Heerlijke tips en gerechten

Door de soep, de quiche en door de pasta en natuurlijk mee laten sudderen met stoofvlees. En... braiseren in een bruine fond, later boter toevoegen en in laten koken tot een kwart, altijd smakelijk als garnituur bij ieder winters gerecht!
De tamme kastanje is bovendien, behalve lekker, ook erg gezond. 

Jouw verhaal ook in ons magazine?

Bel of mail voor meer informatie!

+31 76 888 1417

info@hapentap.nl

© Hap&Tap Magazine / BURO70.NL